antwerpen
antwerpen

Uitjes in Antwerpen

Origineel, spannend en leuk

Bij uitjes in Antwerpen vind je de leukste en origineelste uitjes. Voor jong, maar ook voor oud. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellendag tot familiefeest. Cultuur, stads, spannend en uitdagend. Bij uitjes in Antwerpen vind je het allemaal. En dan ook nog in de geweldige stad Antwerpen!

Ontdek Antwerpen

Bij sommige van onze uitjes leer je alles over Antwerpen en kom op plekken waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld door het spel The Target waar je de hele stad doorkruist op zoek naar een gevaarlijke gangster die een spoor achter zich laat. Antwerpen is hiervoor het perfecte decor en je komt op de meest mooie plekken van Antwerpen.

Antwerpse criminaliteit

We hebben heel veel spannende uitjes in Antwerpen, zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt in de stad en moeten jullie hem gaan vangen aan de hand van een spoor wat hij achter zich laat. Of speel het van tv bekende spel Wie is de mol? Een van je collega’s of vrienden saboteert de boel. Maar wie?

Culinair Antwerpen

Naast heerlijke Belgische frieten is er natuurlijk nog veel meer te ontdekken in de keuken van Antwerpen. Speel bijvoorbeeld de ­ doe­het­zelf: Moord in een klaslokaal met een aansluitend diner.

Antwerpse uitjes

Naast de uitjes die hierboven genoemd zijn zijn er nog veel meer leuke uitjes in Antwerpen. De Moord in Europa die je binnen kunt spelen voor als het geen lekker weer is. The Escapebox, waardoor je los moet zien te komen uit je handboeien door verschillende raadsels op te lossen. Of het familie spel De Erfenis waar je strijd om de erfenis van oud oom Barneveld en zo zijn er nog veel meer uitjes om uit te kiezen.