antwerpen
antwerpen

The Hunt for Mister Unique - uitje in Antwerpen

The Hunt for Mister Unique The Hunt for Mister Unique The Hunt for Mister Unique The Hunt for Mister Unique

Maak jacht op Mister Unique die als onbekende door de stad loopt. Welke groep werkt slim samen en ontcijfert de code het eerst?

Zijn wij niet allemaal ons leven lang op zoek naar onze Mister Unique? Ook in dit uitje zoek je een man zonder te weten wie hij is. Op zoek naar hem heb je eerst informatie nodig van Mister X maar het zal niet zonder slag of stoot gaan om die te krijgen! Al even raadselachtig is de kennismaking met Mister Y, terwijl je steeds dichterbij Mister Unique komt... Tenslotte mag je het mysterie van Mister Unique ontrafelen. En dit allemaal in het bruisende centrum van een stad die u zelf mag kiezen!

Bij dit meeslepende spel moet uw groep, die is opgesplitst in kleine groepjes, samenwerken met gebruik van mobiele telefoons en een kaart van het centrum om zo de strijd aan te gaan met de andere groepen. Welke groep ontcijfert de code het eerst en heeft dus de sleutel naar de oplossing richting Mister Unique?

Voor een onvergetelijk en spannend bedrijfsuitje maar ook erg geschikt voor een bachelorparty.

Mister Unique kan ook in een aantal steden in het buitenland gezocht worden!

Reserveer

Prijs

0,00 pp (min. 9 personen)
0,00 pp (min. 15 personen)
0,00 pp (min. 20 personen)
0,00 pp (min. 200 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

1 consumptie p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding

Exclusief

-

Reviews

"Een heel leuke middag gehad in Haarlem. Fantastisch weer, fanatieke collega`s, goede uitleg, kortom: aanrader. Ik houd `m in ieder geval in gedachten. Jammer alleen van de wat verouderde telefoons waardoor de berichten niet altijd goed overkwamen! Mevr. Kenter, Omring"
"Afspraken werden goed nagekomen,klant vriendelijk ! Goede vragen en opdrachten binnen onze stad.VV Always Forward, Dhjr. Kluft"
"Erg leuk om op een andere manier Amsterdam eens te verkennen! Dhr. van Engeldorp, Dunea"
"Dit is een leuke activiteit voor groepen. Op deze manier krijgen veel deelnemers een andere kant van de stad te zien, b.v. gebouwen waar je al vaak langs bent gelopen zonder te kijken hoe bijzonder zo'n gebouw is. Dhr. de Gries, Waterschap Hunze en Aa's"
"Wellicht ben je al enthousiast geweest naar je collega's toe maar je mag namens ons ook de complimenten overbrengen voor de goede begeleiding van deze leuke activiteit. Mede door jullie was het een geslaagde familiedag. Groeten, Helmuth Lankheet "
"Mister X, Y en Unique waren snel getraceerd! Toch hebben we een zeer leuke en gezellige dag gehad met het team! Diner was ook goed verzorgt! Echt een dag waar iedereen met plezier aan terugdenkt! Mister X, Y en Unique waren snel getraceerd! Toch hebben we een zeer leuke en gezellige dag gehad met het team! Diner was ook goed verzorgt! Echt een dag waar iedereen met plezier aan terugdenkt! Dhr. van der Jagt, ABN AMRO Hypotheken Groep."

Uitje reserveren? Boek The Hunt for Mister Unique nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*