antwerpen
antwerpen

Vrijgezellenfeest in Antwerpen

De leukste vrijgezellen uitjes in Antwerpen

Stel, je beste vriend, of vriendin gaat binnenkort het ja­woord geven... Wat doe jij dan? Juist! Je organiseert een geweldige vrijgezellendag. En waar kun je dat beter doen dan in Antwerpen, met zijn gezellige terrassen.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest pas je natuurlijk aan op degene voor wie je het feest organiseert. Houd de aanstaande bruid of bruidegom wel van wat spanning? Dan kun je het super spannende spel Sabotage waar een van de mensen uit je vriendenkring de boel saboteert en jij deze moet ontmaskeren. Of speel het spannende spel The Target waarbij je een gevaarlijke gangster te pakken moet krijgen!

Raadselachtig uitje

Wil je er nog snel even achter komen hoe goed de aankomende bruid of bruidegom met druk en stress om kan gaan, dan kan je gaan voor het spel The escapebox. Hier moet je zo snel mogelijk jezelf los zien te krijgen uit handboeien door allerlei uitdagende raadsels op te lossen.

Machtig leuk uitje

Houdt de aanstaande bruid of bruidegom wel van wat macht en geld? Dan zijn Jacht naar de Macht en De Erfenis de perfecte spellen. Bij Jacht naar de macht probeer je de machtigste familie van de stad te worden. Je jaagt in teams op de maffiabaas die heel Antwerpen afperst. En in het spel de Erfenis strijd je om de erfenis van oudoom Barneveld.

Uitje boeken?

Dit is maar een kleine greep van ons assortiment aan uitjes in Antwerpen. Bekijk hier alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellen dag een onvergetelijke te maken!