antwerpen
antwerpen

Wie zijn wij

Uitjes in Antwerpen in onderdeel van Stad Unique. Uitjes in Antwerpen organiseert al meer dan 20 jaar bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en familie uitstapjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Het uitgangspunt is dat er op een originele manier kennis gemaakt kan worden met Antwerpen. Dit kan gebeuren in de vorm van een spel maar ook door het volgen van een route door de stad. Antwerpen is het perfecte decor voor een leuk uitje. Je speelt samen maar soms ook tegen elkaar en komt zo samen op de meest onverwachte plekken en kan de stad echt anders gaan bekijken.

Zoek je route door Antwerpen

In de programma’s waar je een route aflegt door de stad zoals Escape arrangement, kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet zomaar door achter een gids aan te lopen maar gaat zelf op zoek naar plekken door middel van een GPS en coördinaten. Of door een locatie te vinden uit een cryptische omschrijving.

Ontdek Antwerpen al spelenderwijs

In de vorm van een spel ontdek je Antwerpen terwijl je op zoek bent naar Mister Unique of los je een moord op bij Moord in Europa. Antwerpen is de stad bij uitstek om doorheen te dwalen, de belangrijkste reden om je volgende bedrijfs, personeel of familie uitje in Antwerpen te organiseren!